Romy Monteiro

Romy Monteiro

Romy’s Monteiro’s carrière begon bij haar deelname  aan “The Voice of Holland” in 2014.

Alle vier de coaches draaiden tijdens de blind auditions voor “I Will Always Love You” van Whitney Houston. Samen met Trijntje Oosterhuis bereikte Romy de kwartfinale.

Al snel werd Romy gevraagd om de hoofdrol te spelen in de musical “The Bodyguard“, een productie van Albert Verlinde en “Stage Entertainment“. De Bodyguard is een verfilmd verhaal waarin de muziek van Whitney Houston, gezongen door Romy, de rode draad is! Hier werd ook een CD van samengesteld, deze CD kwam op nummer 1 binnen in de album Top 100. Ook werd deze musical de meest succesvolle musical van dat seizoen!

In 2018 verschijnt Romy’s eerste single “Stone by Stone“en al heel snel volgt de tweede single “Think about it“.

Samen met haar moeder Antje Monteiro haalde Romy de kwartfinale van “Dance Dance Dance”. Haar presentatiedebuut maakte ze bij de “musical Sing-a-Long“. Vervolgens presenteerde zij “Mijn Vader is de Beste” en “Lang Leve de Muziekshow“.

Inmiddels is Romy regelmatig als gast te zien bij o.a. “RTL Late Night“, “Koffietijd“, “RTL Boulevard” en “SBS Shownieuws“.

Nu presenteert Romy samen met Johnny de Mol dé talentenjacht DanceSing op SBS6, een talentenjacht op dans- én zanggebied!

Kortom, een multitalent!

Romy is bij ons als zangeres te boeken! Wij hebben een groot repertoire aan passende arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen.

Romy Monteiro, persfoto