Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk

 

Samantha Steenwijk is is zeker na haar deelname in 2018 aan The Voice of Holland, waar ze de finale haalt één van Nederlands bekendste zangeressen!  Samantha heeft een dijk van een stem, is heel spontaan en daardoor zeer geliefd bij de mensen.

Haar auditienummer “Ik leef mijn eigen leven” bereikt de nummer 1 positie in de Nederlandse iTunes hitlijst. Haar eerste single  “Mama” haalt eind 2018 nummer 2 positie in de iTunes Hitlijst!

Samantha werd geboren in 1986 in Voorburg en woont sinds 2004 bij Den Haag. In 2009 bij Tros Sterren.nl wordt Samantha met “Kom ga mee met mij” het “talent van de maand“! Niet veel later staat ze in het voorprogramma van Gerard Joling in Spaarnwoude!

Ook was zij te horen op andere grote evenementen zoals het “Mega Piraten Festijn” in het GelreDome en “Go Apres Ski” in Ahoy. In 2013  bereikte ze de finale gesteund door Gerard Joling en Roxanne Hazes van het SBS6 programma Bloed Zweet & Tranen. In 2017  stond ze in een uitverkochte Johan Cruijf Arena bij “Toppers in Concert”.

Afgelopen maart 2019 werd de single, een duet met René Froger, “Liefde Voor Altijd” uitgebracht! Dit nummer werd gezongen tijdens de show van “Froger in Carré”. Verder staan er in 2019 nog vele grote optredens gepland, o.a. Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome.

Samantha Steenwijk is bij ons als zangeres te boeken! Wij hebben voor haar een groot repertoire aan passende arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen.

Samantha Steenwijk, persfoto