Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk was één van de deelnemers van de Beste Zangers en deed mee aan Dancing with the Stars!

Zaterdag 31 augustus 2019 was zij de hoofdgast van de Beste Zangers, een fantastisch programma, een groot succes…! “Ik kon er eerlijk gezegd alleen maar van dromen om ooit een keer op dit plekje te mogen plaats nemen” aldus Samantha.

Na die uitzending stond ze met 6 platen in de hitlijst!!!

Samantha is één van Nederlands bekendste zangeressen, zeker na haar deelname in 2018 aan The Voice of Holland, waar ze de finale haalde. Ze heeft een dijk van een stem, is heel spontaan en daardoor zeer geliefd bij de mensen. Haar auditienummer “Ik leef mijn eigen leven” bereikt de nummer 1 positie in de Nederlandse iTunes hitlijst. Haar eerste single  “Mama” stond eind 2018  op de nummer 2 positie.

Maart 2019 werd de single, een duet met René Froger, “Liefde Voor Altijd” uitgebracht! Dit nummer werd gezongen tijdens de show van Froger in Carre!

Ook was zij te horen op grote evenementen zoals Holland zingt Hazes in de Ziggo Dome, het Mega Piraten Festijn in het Gelredome en Go Apres Ski in Ahoy. In 2017 stond ze in een uitverkochte Johan Cruijf Arena bij  de Toppers in Concert.

In 2009 bij Tros Sterren.nl werd Samantha met “Kom ga mee met mij” het “talent van de maand“! Niet veel later stond ze in het voorprogramma van Gerard Joling in Spaarnwoude! In 2013 haalde ze de finale van het SBS6 programma Bloed Zweet & Tranen gesteund door Gerard Joling en Roxanne Hazes!

Samantha Steenwijk is bij ons als zangeres te boeken! Wij hebben voor haar een groot repertoire aan passende arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen.

Samantha Steenwijk, persfoto