Sem Rozendaal

Sem Rozendaal

 

“Sem Rozendaal” werd bekend door zijn deelname aan The Voice of Holland 2021!

Sem viel op door zijn performance met zijn gitaar! Met coach Waylon bereikte hij de finale, samen met Dani van Velthoven, Nienke Fitters en Jasper Wever.

Hij is 18 jaar, zingt en is daarnaast ook songwriter. Hij zingt heel divers, het liefst country, pop, rock en blues! Samen met zijn gitaar drukt hij op ieder liedje zijn eigen stempel en maakt hij er zijn eigen versie van.

Op zijn zevende begon hij met gitaarles bij h19 Centrum voor de Kunsten in Oosterhout. Vervolgens kreeg hij ook pianoles en volgden er diverse bandjes waar hij in speelde. Hij heeft eerder zangles gehad van Desiree Wouters, nu krijgt hij zangles van Tamar Niamut uit IJsselstein.

Sinds kort heeft Sem een band geformeerd samen met o.a. Bas Knoester als lead gitarist, Joost Milatz als drummer en Fransesco Gioia als toetsenist! Deze muzikanten en ook de andere bandleden zijn afkomstig van de Herman Brood Academie. Ze spelen covers en eigen nummers.

Sem gaat zich nu vooral richten op optredens, hij is bij ons als gastartiest op uw hafabra concert te boeken!

Louis Neefs Producties heeft een divers en groot repertoire aan passende arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen!

 

 

 

 

 

 

@Dave van Hout