The Crooners

The Crooners

 

Sonny Hoogwerf, Peter Douglas en Johnny Rosenberg vormen samen het nieuwe concept “The Crooners” welke ongelooflijk goed aanslaat.

Eén brok ervaring en een uitermate hoge amusementswaarde!

Sonny Hoogwerf was als kleuter al zeer geïnteresseerd in muziek, meezingen was zijn lust en zijn leven. Op de basisschool zong hij al mee met het kinderkerkkoor, op het eindexamenfeest van de Havo fungeerde hij als zanger op een opgestelde schoolband. Daarna volgden de bands: Stilz, Checkpoint Charlie en uiteindelijk Sonny’s Inc.

Peter Douglas werd 30 jaar geleden de onbetwiste winnaar van de ”Soundmixshow”. De ongekende vocale gelijkenis tussen Douglas en Sinatra werd het gesprek van de dag en spreekt nog steeds tot de verbeelding. Zijn wereldhit “Stars on Frankie” bracht hem van New York tot Tokio en alles daartussen, zie ook  https://louisneefs.nl/peter-douglas/

Johnny Rosenberg is ritmegitarist en zanger. Ook hij begon al op jeugdige leeftijd met gitaar spelen en heeft furore gemaakt met Jimmy Rosenberg in de Gipsy Kids en Sinti.  Zij stonden o.a. in het voorprogramma van James Brown. Het Nationale Songfestival volgde en The Voice in 2010, waardoor hij  grote landelijke bekendheid kreeg. Sinds die tijd toert hij met veel succes door binnen- en buitenland. Hij is een multitalent en brengt menigeen met zijn vertolking van Michael Buble in vervoering!

The Crooners”, “Douglas & Rosenberg” en alle 3 afzonderlijk zijn bij ons als gastartiest(en) te boeken. Wij hebben hiervoor een groot repertoire aan passende arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen.

The Crooners” zijn op aanvraag  ook samen met Sonny’s Inc. voor uw evenement te boeken!

The Crooners