The Rosenbergs

The Rosenbergs

The Rosenbergs bestaan uit zanger en gitarist “Johnny Rosenberg, solo-gitarist Mozes Rosenberg” en contra-bassist “Sani van Mullem“!

Johnny bereikte als zanger van “The Rosenberg Trio” het “Nationale Songfestival” en deed mee met “The Voice of Holland“, waarmee hij in 2010 grote landelijke bekendheid verkreeg. Al vroeg begon hij met gitaar spelen, hij werd bekend samen met Jimmy Rosenberg in de Gipsy Kids en Sinti waar zij mee in het voorprogramma van “James Brown” stonden! Ook werden ze veel gevraagd op Internationale festivals! Johnny’s solo van “Michael Buble” brengt menigeen in vervoering.

Mozes Rosenberg, gitarist komt ook uit de Rosenberg familie. Hij kreeg al vroeg een masterclass van “Joe Zawinul“!  Mozes speelde met het “Rosenberg Trio” en neemt  nog  regelmatig de solopartijen van zijn broer “Stochelo” over. Hij is een veelgevraagde gastmuzikant!

Sani van Mullem, bassist werd bekend in het theater met de “Gipsy Boys” en “Jan Vayne“. Hij liet zijn baspartijen al snel horen op een cd samen met “Stochelo” en “Mozes Rosenberg“. Dit resulteerde in een tour door Frankrijk met zeker 30 optredens.

The Rosenbergs brengen “Gipsy swing” á la “Django Reinhardt“!

The Rosenbergs, de jonge lichting van de Rosenberg familie, zijn bij ons te boeken!  Wij hebben al jarenlang ervaring met de familie en hebben intensief samengewerkt in talloze theaterproducties!

Louis Neefs Producties heeft hiervoor passende arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen!

The Rosenbergs, Persfoto