The Rosenbergs

The Rosenbergs

The Rosenbergs bestaan uit “Johnny Rosenberg zanger en gitarist,Mozes Rosenberg” solo-gitarist en contra-bassist “Sani van Mullem“!

Johnny bereikte als zanger van “The Rosenberg Trio” het “Nationale Songfestival” en deed mee met “The Voice of Holland“, waarmee hij in 2010 grote landelijke bekendheid verkreeg. Al vroeg begon hij met gitaar spelen, hij werd bekend samen met Jimmy Rosenberg in de Gipsy Kids en Sinti waar zij mee in het voorprogramma van “James Brown” stonden! Ook werden ze veel gevraagd op Internationale festivals! Johnny’s solo vertolking van “Michael Buble” brengt menigeen in vervoering.

Mozes Rosenberg, gitarist komt ook uit de Rosenberg familie. Hij kreeg al vroeg een masterclass van “Joe Zawinul“!  Mozes speelde met het “Rosenberg Trio” en neemt ook nog  regelmatig de solopartijen van zijn broer “Stochelo” over. Hij is een veelgevraagde gastmuzikant!

Sani van Mullem, bassist werd bekend in het theater met de “Gipsy Boys” en “Jan Vayne“. Hij liet zijn baspartijen al snel horen op een cd samen met “Stochelo” en “Mozes Rosenberg“. Dit resulteerde in een tour door Frankrijk met zeker 30 optredens.

Johnny en Mozes Rosenberg startten vanaf 2009 met moderne Jazz! De akoestische gitaar werd afgewisseld met de elektrische gitaar! Op het festival van de “Edison Awards” werden ze gehoord wat leidde tot een reeks concerten met de pianist “Rob van Bavel“.

The Rosenbergs brengen moderne jazz en standards uit het repertoire van “Django Reinhardt“!

The Rosenbergs zijn bij ons te boeken!

Wij hebben hiervoor een groot repertoire aan passende arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen.

The Rosenbergs, Persfoto