Thomas Berge

Thomas Berge

Thomas Berge begon zijn zangcarrière al op 12-jarige leeftijd.

In 2002 werd zijn eerste single meteen een overweldigend succes. Hij ontvang toen hij 15 was een “Zilveren Harp” als aanmoedigingsprijs!

Vervolgens stond hij 3 keer bij de “Toppers” in de Amsterdam Arena, en hij trad 2 keer op in een uitverkochte “Heineken Music Hall“! Ook deed hij mee aan het bekende tv programma “Sterren dansen op het ijs“!

Hij heeft gezongen in “The Passion“, in de “Beste Zangers“, ook had hij een eigen realitysoap op tv!

Het nummer van Gordon “Kon ik maar even bij je zijn” had Thomas zo goed gezongen, dat “Gordon” hem adviseerde dit nummer ook zelf uit te brengen. Dit werd zijn eerste nummer één hit!

Zijn nieuwe singel “Beter Bij Mij” verscheen in 2016.

Thomas Berge heeft elke zaal in Nederland gezien, uitverkochte concerten! Ondertussen heeft hij meerdere gouden en platina awards ontvangen. Ook heeft hij een aandeel gehad in de hit “Leef” van Andre Hazes Junior.

In 2019 was Thomas Berge één van de kandidaten van “Expeditie Robinson“! Ook bracht hij zijn nieuwe single “In Het Donker” uit!

Thomas zingt Nederlandstalige popliedjes die hij zelf heeft geschreven, aangevuld met covers van Nederlandstalige en Engelstalige hits.

Wij hebben onlangs een reeks concerten met Thomas Berge georganiseerd, waarvoor wij veel nieuwe arrangementen hebben geschreven.

Persfoto, © William Rutten, 2017