Tommie Christiaan

Tommie Christiaan

Tommie Christiaan groeide op in de dansschool van zijn moeder. Hij groeide op met pop- en klassieke muziek. Zijn opa was dirigent en zijn tante Suzanne Venneker, zangeres van de groep Vulcano en Mrs. Einstein! Tommie volgde dans-, muziek- en zanglessen.

Veel optredens als danser volgden in grote shows en televisieprogramma’s! Daarna volgden de musicals o.a. High School Musical, Zorro en bekende producties zoals “Love Me Tender, The little Mermaid, Jesus Christ Superstar, Grease, Hair en On Your Feet”.

Een paar jaar geleden in 2016 kwam de single “Ik mis je” van Tommie & Nigel uit. Een keerpunt in Tommies carrière kwam door zijn rol als Jezus in “The Passion” en zijn bijdrage in het tv-programma “Beste Zangers”! Het effect van het tv-programma was ongelooflijk! “Barcelona” het duet samen met Tania Kross, belandde op nummer 1 in de iTunes, in één woord fantastisch!

Tommie Christiaan is bij ons te boeken! Wij hebben een groot repertoire aan passende arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen.

Tommie Christiaan ©TIMEWALL FOTOGRAFIE

Tommie Christiaan ©Louis Neefs Producties