Tony Neef

Tony Neef

Tony Neef is inmiddels een niet meer weg te denkende artiest.

Hij heeft een bühne-ervaring als geen ander en speelt in alle grote musicalproducties. In 1996 speelde hij in de musical “Miss Saigon“, daarvoor was hij al te zien in “Evita” en “Jeans“.

Daaropvolgend diverse rollen in “Chicago“, “Titanic“, “Saturday Night Fever“, “Sweet Charity“, “Les Mirerables“, “Annie“, “The Sound of Music“, “Sonneveld de Musical” en “Beauty and the Beast“! Een indrukwekkende lijst! Voor zijn rol in “Sweet Charity” en “Sonneveld de Musical” werd hij genomineerd voor een Musical Award.

Hij heeft zijn bijdrage geleverd aan “Telkens Weer het Dorp“, “Purper 100“, “Purper in Concert” en “Vroeger of Later“!

De tekst van de single “Jij Bent Zo” van Jeroen van der Boom is van Tony. Zijn liedjesteksten zijn ook te horen op cd’s van Ruth Jacott, Gerard Joling, Wolter Kroes, Antje Monteiro en Willeke Alberti! Ook hoor je Tony’s stem in verschillende series en animatiefilms o.a. Harry Potter, Hercules, Shrek etc.

Hij was vorig jaar te zien in “The Addams Family” en dit jaar in “Weet je nog wel 2” en “Haal het doek maar op“!

Als solo-artiest bij orkesten wordt regelmatig een beroep op Tony gedaan. Wij hebben veel concerten met Tony georganiseerd, samen met orkesten van alle niveaus, waaronder ook de hoogste afdelingen.

Wij hebben met Tony een programma samengesteld waarin alle “highlights“uit zijn carrière aan bod komen. Louis Neefs Producties heeft de orkest-arrangementen speciaal voor Tony Neef geschreven.

Vanzelfsprekend hebben wij voor alle orkesten een groeiend repertoire, passend voor orkesten met diverse bezettingen!

Persfoto, 2016