Yoran de Bont

Yoran de Bont

Yoran de Bont studeerde in 2011 af aan de Muziektheateracademie van het Codarts Conservatorium te Rotterdam.

Tijdens zijn stage in de musical “Urinetown” nam hij de hoofdrol “Bobbie Goud”  in 24 uur over van Jamai Loman en vervulde deze tot het einde van de tour.

Daarna was hij te zien in “Ollie B. Bommel en Tom Poes in De Nieuwe IJstijd”, in  “The Little Mermaid” (cover Prins Erik) en was hij solist bij de Jubileum show van Gerrie van der klei in “Spelen met Klei”.

Hij was te zien in “Grease” (cover Danny Zuko/Vince Fontaine), in “My Fair Lady”, “Evita”, “Aida In Concert”, “Hello Dolly”, “Rocky Horror Show”, “One de Musical” en in “Les Misèrables”!

Yoran was daarnaast als zanger verschillende jaren werkzaam bij “AIDA Cruises”.

Hij was solist in de “RTL Dinnershow Pandora” en de “Duitse Kopf aus” en is vaste solist bij de jaarlijkse tournee “Musical Autumn Nights”.

In 2022 en creëerde hij de Kerstvoorstelling “It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas” waarmee hij samen met Esmee Dekker door het land reisde.

Ook schreef hij zijn eigen voorstelling “Lost and Found” wat verschillende weken in Scala Amsterdam speelde.

In 2021/2022 speelde Yoran de mannelijke hoofdrol Amon in “One de Musical”, waarbij hij de song op het Nederlandse Cast Album ook heeft ingezongen.

Yoran heeft een jazz programma waarmee hij samen met pianist Jasper Fleischmann o.a. maandelijks te horen is in het DeLaMar theater in Amsterdam.

Hij trad in het verleden vaak op met verschillende (gelegenheids)orkesten.

Deze zomer zal hij samen met Suzan Seegers optreden tijdens het “Crossing Borders Cultuurfestival” met een 130 koppig gelegenheidsorkest, waarbij de verbondenheid tussen Nederlands en Belgisch Limburg centraal staat.

Yoran is regelmatig te zien in verschillende kinderseries en behaalde de 8e plek in “Idols 2016”.

Yoran is bij ons te boeken als gastartiest op uw hafabra concert!

Louis Neefs Producties heeft een divers en groot repertoire aan passende arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen!

Yoran de Bont ©Persfoto

Yoran de Bont ©Persfoto