Yves Berendse

Yves Berendse

Yves Berendse is een Nederlandse zanger uit Zandvoort, hij deed al jong mee aan diverse talentenjachten waardoor het voor hem duidelijk werd dat hij zich ging richten op muziek! Inmiddels treedt hij op in het hele land en is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse popmuziek!

Aanstaande 25 november treed Yves op met zijn show in de AFAS Live, welke al helemaal is uitverkocht!

In 2016 tekende Yves zijn eerste platencontract bij Dino Music, ook ontving hij in datzelfde jaar de de Buma Talent Award voor de Beste Nieuwkomer! Zijn single “Zin in Jou” werd meteen een grote hit, Yves werd een graag geziene artiest op de Nederlandse podiums met o.a. ook “Vakantieliefde”, “Als ze Danst” en “Lust”.

Begin 2018 verscheen zijn eerste album “Het Einde van het Begin”, dit werd gepresenteerd in een uitverkocht “Tuschinski Theater” in Amsterdam, zijn eerste grote solo concert met eigen band!

Eind mei 2019 gaf Yves met zijn liveband zijn tweede grote concert, dit keer in een uitverkocht “Caprera” in Bloemendaal. Samen met zijn liveband zette Yves een prachtige show neer, hier werd later in dat jaar een live album van uitgebracht.

In 2020 gooide hij hoge ogen met de “Yves Home Sessions” op social media. Op zijn eigen wijze vertolkte hij nummers zoals “Against All Odds”, “I Want To Know What Love Is” en “She” , waardoor hij een heel andere kant van hem liet zien aan zijn publiek.

De afgelopen 3 jaar bracht hij diverse singles uit zoals “Laat het Los”, “Hoe kan het” en “VOORGOED VOORBIJ”.

Op 2 mei 2022 gaf hij met zijn band o.l.v. Bas van de Heuvel in een uitverkocht
Concertgebouw een avondvullend concert, waarop vervolgens in juli 2022 het live album met de mooiste liedjes van dit concert uitkwam: “Yves Berendse Live in het Concertgebouw”!

Yves is bij ons als zanger te boeken! Wij hebben voor hem een groot repertoire aan passende arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen.

Yves Berendse ©persfoto